• 28.06.2017 kl. 17:28

STIL TIPS HÅKON

Faimas bloggen har vært shoppingsassistent for Håkon Reksten Scheie (28) fra Kristiansand. 


FØR! 

Alle foto i saken: Masood Ansari.


Håkon er født og oppvokst i Kristiansand, men har fra alderen 7-9 år bodd i Botswana i Afrika. Han har vært aktiv innenfor drama og teater fra alderen 11-22 hvor han spilte alt fra impro teater, amateur teater og kortfilmer. Idag har han fullført en bachelor grad i reiselivsledelse ved UiA. GIPSY CHIC OUTFIT: **Levis bomber jakke.** Fra Carlings **Skjorte.** Vailent pure. Fra Carlings ** Bukse.** Jan slim fit. Fra Mango **Belte.** Fra Mango. ** Sko.** Fra Mango. **Brille.** Police. Fra Carlings.  


- Kan du beskrive litt om deg selv?
- Jeg er en sosial person, som liker å omgås med folk og har et stort nettverk. Interessene mine er alt fra reising, matlaging og Fotball. Tar meg alltid tid til å sosialisere litt med venner, og andre som måtte trenge det. Er også aktiv i Filadelfia Kristiansand.


ETTER!


- Når startet interessen din for klær og mote?
- Egentlig så startet det litt for 3 år siden når meg og Masood satt og spiste mat i byen. Han pekte på alle plaggene jeg hadde på meg og sa: "Håkon! Det der du har på deg er bare tull, la meg gjøre en Make over på deg". Jeg skjønte at denne kommentaren hans var et godt ment. Vi dro deretter ut på shopping i byen, og etter den dagen var jeg helt solgt. sammensetningen av klær jeg fikk den dagen var en åpenbaring for meg.
- Ditt beste kjøp?
- hmm, tror det må være det kjøpet som gjorde meg bevist på mote. Det var en lys slim fit jeans bukse fra HM med litt hull i. Den fikk jeg en del komplementer for. Men mulig svaret mitt ser annerledes ut i høst. Kjøpt en del nytt fra Mango på Sørlandssenteret og andre klesbutikker som jeg ikke har gått med så mye enda.
 Ditt favoritt tilbehør?
 Elsker å gå med klokke. Før så innbilte jeg meg at det var "sånn man gikk med når man var 70", men neida. Det var fordi jeg ikke hadde prøvd det ut med de riktige tingene. Syntes ofte en klokke med en skinnreim kan være den siste lille kroken på verket for å gjøre stilen komplett.
- Hvilke butikker foretrekker du å handle i?

- Man må handle der hvor man finner tøy som er kvalitet med rimeligere pris. Syns HM er billig men om man hadde hatt ubegrenset med penger så er vel Carlings og Høyer favoritten. Hvordan ble du kjent med Faimas bloggen?

Er gjennom Masood. Er utrolig kult og se at han lever drømmene sine som han startet på allerede som liten. Kult å se at han har med seg en kompis på dette i tillegg.

 • 20.06.2017 kl. 16:19

STEPHAN SITT SOMMERANTREKK

I dette innlegget valgte vi å skrive om mote-entusiast Stephan Pherdinand Papa fra Kristiansand 

Alle foto i saken Masood Ansari


- Kan du fortelle litt om deg selv?

- Jeg er 27år og born n' raised i Søgne. Jeg gikk på UiA i til sammen fire år, hvor jeg studerte Idrett og 3 årig Økonomi. Ved siden av studiene begynte jeg å jobbe på Harveys som bartender, en deltidsjobb jeg har enda, litt vanskelig å slutte når det er så gøy. Flyttet nettopp hjem etter ett år i Bergen, hvor jeg startet opp et SoMe (Sosiale Medier) byrå sammen med noen lokale gründere, og det er noe jeg fremdeles hjelper både privat personer og bedrifter. Nå seinest er jeg i dialog med Start om å gjøre en jobb for de, noe jeg hadde syntes ville vært gøy!

Instagram: @stephan.papa 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Jeg jobbet på Volt i to perioder, så klesstilen min har vært gjennom mange ulike epoker. Med de siste 2 årene har jeg nok holdt meg til en litt 'urban streetstyle', da spesielt med inspirasjon fra tyske Instagram-bloggere som f.eks streetandgentle. Litt der hvor man bygger stilen rundt et plagg, det kan gjerne være et baseplagg, less is often more. 

 

- Hva fikk deg til å bli med på faimas bloggen?

- Begynte å følge litt med på bloggen mens jeg bodde i Bergen, og syns det var veldig kult at det var Masood som sto bak den. Inspirasjonen er enkel, og det handler ikke om hvor mye 'penger du har på deg', men mer kombinasjonen av plagg etter dine egne preferanser. Skal innrømme at store deler av min garderobe stammer fra både Zara og HM, så kult at noen lager en moteblogg hvor man tør å vise litt den siden også.
 

**Jakke.** Zara.


- Når startet interessen din for klær og mote?​

- Startet vel egentlig når jeg begynte i Volt for første gang som 19-åring, ble fort noen lønninger som gikk til å betale klær jeg hadde holdt av over måneden, godt jeg bodde hjemme... Var først da det ble litt kult å skille seg ut, noen ganger skal jeg innrømme det har blitt litt mer enn nødvendig. Kjøpte en gang en helt sinnsykt tight lyseblå chinos med stretch jeg trodde jente skulle elske, var bare ikke akkurat jentene som likte den mest... Ble en billig kveld på byen i det minste.
 

**Brille.** Monokel.


- Hva inpirerer deg innenfor mote ?​

- Henter det meste av min inspirasjon fra Instagram, da spesielt hos tyske streetstyle bloggere. De gjør det enkelt og viser hvordan du kan få en relativt kul stil uten å tømme kortet sitt, noe jeg tror de aller fleste kan relatere seg til. Som regel handler om å tørre å gjøre sin egen greie, ikke alltid se hva kompisen din har kjøpt osv. Som sagt, folk er altfor opptatte av hvordan de selv ser ut til å bry seg noe nevneverdig om hva andre går med, vi er ikke 14-åringer i Bærum. - Ditt favoritt tilbehør?

- Mitt favoritt tilbehør akkurat nå må nok være ringene mine fra Jernhest, helst frelst av det merket der! Mens nå i sommer må det nok stå mellom brillene mine fra Monokel eller en beach-bag fra Filippa K.

 

**Ringene.** Jernhest. **Klokke.** NORTH.


**Bukse.** These Glory Days (sydd inn og opp). **Sko.** Addidas.


 

 • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits