• 20.04.2016 kl. 18:18

Put This On

 

Kulturen av å være godt kledd og forståelsen av stil - det er noe som er svært viktig for enhver mann. Også fordi opprinnelig ble menns garderobe født som enkel - en rekke jakker, bukser og skjorter ... Dette er så en viktig vei hvor hver mann kan presentere disse elementene med sin egen tolkning - dette kalles stil og kulturen for å være velkledd. Fra ukens mote til sommerfestivaler, det har alltid vært nok av muligheter for menn å vise sin stil. Dagens antrekket er to klassiske dobbeltspent blazere (mørke blå og grå) med tradisjonell pinstriping, 6 knapper, og maksimal jakkeslaget som har blitt et svært populær valg blant de mennene som ønsker å kle seg klassisk og maskulin for en kveld på byen. Kombinasjon av riktig plagg viser alltid en riktig kontrast og gjør at antrekket ditt ser attraktivt ut. I den sammenheng av dobbeltspent blazer kan kombineres opp med et fargerikt lommetørkle, lys farge skjorte. Sørg for at buksen er smal, uten å bli for stram og at den sitter riktig på livet ditt. Antrekket kan forankres med et par enkle skinnsko.

 

Fotograf: Benedikte Refstie

                                              Albazarmilano Blazer  // Zara Skjorte  //  Carlings Buukse  //  Lommetørkle H&M //  Zara sko

                                                   Albazarmilano   Blazerne  // Selected Skjorte  //  H&M bukse //  Volt sko


 

 

 • 10.04.2016 kl. 22:00

Bles Deg Opp

Blazere er festplagget du må ha i garderoben denne våren.
Vi har vært på jakt og funnet fem favoritter.
Den blazeren som får flest stemmer vil bli brukt på neste innlegg 

Stem frem to blazere for denne våren!  

 • 06.04.2016 kl. 18:52

Dette er vårjakkene som får deg til å shine

Våren er endelig her folkens! Vi satser på at det blir mange solfylte dager fremover. Vi som er glad i sol og varme gleder oss enormt til sommersesongen, men det er fortsatt vår og da kan man tilpasse klesstilen til temperaturen og mengde sol. «Winning is the science of being totally prepared» da kan du skaffe deg riktig klær til våren and get prepared. I dagens innlegg ønsker vi å vise frem to lekkerbiske jakker som er inspireret av 50?s Street-style. Den ene jakken er blå kombinert med en hvit bukse med et par matchende sko. Den andre er lyse brun kombinert med en svart bukse. De er veldige komfortable å ha på seg på våren og har den riktige kontrasten en trenger på våren. Dette er en typisk casual look på en vårdag.
Enjoy • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits