• 06.03.2016 kl. 18:46

BLOD OG SVETTE

Trening gentlemen´s, det kan vi! Treningssentrene har blitt som en nattklubb fortiden. Mange damer og menn har begynt med å planlegge hva de skal ha på seg på trening på de forskjellige dagene. T-skjorte med korte armer på biceps og triceps dagen, right? Du kjenner deg igjen ? Viktig å kle seg bra, med det så mener vi ikke at du skal kjøpe den dyre Nike T-skjorta og de dyre Nike skoa. Har du kjøpt en oransje t-skjorte, ikke ta på deg den lilla shortsen. Please dont do that sheet! Vi ser det gang på gang.. En grei regel å huske: Er du mørk, ta på deg lyse klær. Er du lys, ta på deg mørke klær. Det er da du får den beste antrekket. (Mørk) For eksempel : Svart T-skjorte med noe blått/gult/hvitt/rødt mønster, svart treningsbukse med sko som har en machende farge med mønsteret. Merke spiller ikke noe rolle. Merke = More money, spar pengen til proteinshake. Hvis du er Lys, bruk mørke farger? Gjør tøyvalget til en liten gøy greie før trening, ikke vær redd for å prøve noe nytt!


 

 

 
 

 • 02.03.2016 kl. 16:39

One Jacket, One Coat

Som vi lovte skal vi introdusere en av våre favorittstyle: Streetstyle! Der en mote som kommer fra gata og det er noe mann forbinder med ungdomstilen. Der noe man ofte ser i større byområder. Så la ungdommen shine!!

Vi viser to forskjellige streetstyles:

 

 

 

Mango Jakke //  H&M Skjorte  // Dressmann Slipps  //  Mango  Bukse  // Din Sko Sko


Zara  Frakk  // Mango Genser  //  Mango Skjorte  //  Newyorker Bukse  //  Zalando Nike sko

 

 

Danielwillington Klokke  // H&M Armbånd


 


 

 

Bjørkelund Police klokk  //


 • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits