hits
 • 05.03.2018 kl. 11:05

PHOTOSHOOT MED VESTGARDENFOTO


FaiMas-bloggen (Masood Ansari) har vært med på en kjempebetraktelig foto/video- shoot sammen med vestgardenfoto. Som antrekk for shooten valgte vi en stripete, mørkeblå, dobbelspent blazer, en hvit genser, en stripete chinobukse. For å få outfiten til å se enda tiltrekkende ut, valgte vi et par hvite sneakers og en Daniel Wellington klokke.

Bukser: ZARA
Genser: VOLT
Shoes: NEW YORKER
Watch: DANIEL WELLINGTON

 


 


   


 • 05.03.2018 kl. 10:54

VIDEO- SHOOT MED VEST GARDEN FOTOGRAFI OG VIDEO

Denne videoen ble produsert/redigert av VesterGardenfoto.
 • 08.01.2018 kl. 09:06

CASUAL STREET-STYLE


Vi håper alle har hatt en fin jul og nyttårsfeiring, og er klare for et år full av glede og suksess, for det er i alle fall vi!!  Og da skriver vi vårt første innlegg i 2018 med to kjempetiltrekkende casual street-style. Videre har vi valgt å presentere noen av de produktene fra vår sponser nivea som er viktig for huden og kroppen. Husk at i tillegg til stilen er det kjempeviktig å passe på huden og kroppen. 

NIVEA MEN SENSITIVE SHOWER GEL
Den forfriskende, maskuline duften vekker sansene mens den pleiende hvite geleen med bambusmelk danner et mykt skum som både frisker opp og pleier huden. Dermed kan pappa lade batteriene hver gang han dusjer. Den har dermatologisk godkjent hudtoleranse, samt en hudvennlig PH-balanse.
 


NIVEA MEN SENSITIVE AFTER SHAVE BALM

Gi pappa en hud som ser både frisk og velpleid ut, og som føles avslappet og smidig med NIVEA MEN Sensitive after shave balm. Den har en ekstra mild og duftnøytral formel uten alkohol som absorberes raskt av huden. Den beroliger umiddelbart huden og gjør den mindre rød, i tillegg til at den lindrer tørr hud etter barbering. Sensitive after shave balm er dermatologisk testet på menn med følsom hud, og passer perfekt til pappaer som liker å ta vare på huden.


 

NIVEA MEN SENSITIVE FACE MOISTURISER
Denne ansiktskremen passer perfekt for menn som vil ha hud som ser sunn ut. Sensitive face moisturiser gir en intens fuktighetsbehandling for hud som er følsom eller som lett blir irritert. Kremen er luktfri og helt uten alkohol.


 

 

NIVEA MEN SENSITIVE SHAVING GEL
Pleier lett irritert hud under barbering, og beskytter mot røde partier på huden. Sensitive shaving gel er duftnøytral og gir en avansert barbering med Ultra Glide-teknologi. I tillegg er den dermatologisk godkjent for menn med sensitiv hud.


 


  


 

 • 30.11.2017 kl. 15:14

Back On

Vinteren er her, og det er litt av en skummel tanke. Det er på tide å få vinterjakkene igjen. Når du har investert i en anstendig varm frakk, kan du nyte alt vinteren har å by på. Denne gangen valgte vi to forskjellige frakker med to forskjellige farger som kan passe med alle antrekk.

 

 

 H&M Frakk  //  Volt Genser  //   H&M  Bukse // Din Sko  Sko

 Weekeday Frakk  //  Mango Genser  //   Mango  Skjorte // Carlings  Bukse  // Zalando   Sko

 

 • 19.11.2017 kl. 13:52

URBAN STYLE

Denne gangen ble det valgt en kjempekul urban style til Bendik Jønholt (20) 


Alle foto i saken: Masood Ansari

 


Outfiten består av en longline hvit t-skjorte, en  grå farget hoodie, en slim fit svart bukse, og en Denimjakke. Som tilbehør for denne outfiten valgte vi et par Nike hvite sko,  en klokke, et halssmykke, en armbånd og en hvit brille som fullfører outfiten. Outfiten er unik og kul.

 


 

Denimjakke: *Pull & Bear.*


- Kan du fortelle litt om deg selv?

- Jeg heter Bendik Jønholt, er 20 år og kommer i fra Skien. Studerer nå Bachelor i Statsvitenskap, har deltidsjobb ved siden av og driver for tiden med styrketrening og musikk ved siden av studiene. Samtidig lever jeg studentlivet fult ut. 

 


 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Min stil kan defineres som Urban Streetstyle med inspirasjon av nådagens HipHop-trender og retro detaljer. Jeg elsker å skille meg ut blant mengden, så når jeg er ute passer jeg alltid på at stilen skiller seg ut, er fremtredende og nyskapende. 

 


 

Hoodie: *Cayler & Sons*


- Hva inspirerer deg innenfor mote ?

- HipHop-artister nå til dags har en ekstremt stor påvirkning på hva jeg velger å gå med. Jeg elsker hvordan stilene innenfor Street-miljøet har endret seg fra å gå fra å gå fra loose-fit til å ha gått til å bli «Dare to Wear». Spesielt Unge Ferrari har en utrolig inspirerende stil, der han får ulike retro plagg med innslag av Urbane detaljer til å se fresht, fryktløst og selvsikkert ut.

 


 

Smykke og armbånd: *Asos*  Klokke: *Tommy Hilfiger​*


- Når startet interessen din for klær og mote?

- Helt fra jeg har vært liten har jeg alltid vært glad i å få mye oppmerksomhet, men min interesse for mote begynte for alvor å slå ut for rundt et år siden. Helt siden da har jeg blitt hektet på å hele tiden følge de nyeste trendene og sette mine personlige preg på de. Så det er en relativt kostbar interesse kan man si! Hvordan en kler seg sier mye om hvem du er som person, så for meg er det hele tiden et must å vise meg frem fra min beste side. Ingenting er bedre enn å få anerkjennelse og beundrelse for sin stil!

 


 

Briller: *Specsavers Retro-kolleksjon*


- Ditt favoritt tilbehør?

- Ser du meg så kommer du som regel til å alltid se meg med klokke, retro briller og et gullchain som forbinder tilbehørene sammen. Det er på en måte kjennetegnet på meg og min stil

 


 


- Hva fikk deg til å bli med på faimas-bloggen?

Jeg går samme studie og er på samme arbeidsgruppe med Masood, og noe av det første han nevnte til meg var at han likte stilen min. Han sa da at han gjerne ville ha meg med på prosjektet hans, noe jeg selvfølgelig ikke kunne si nei til!

 


 

 Bukse: *Tiffosi*


 

 


Sko: *Nike Huarache*

 • 06.11.2017 kl. 11:25

ET KLASSISK ANTREKK


I dette innlegget valgte FaiMas-bloggen å ta en titt i klesskapet til Eric Camilo Hølland (23) fra Kristiansand


 

Alle foto i saken: Masood Ansari                                                                                     


Outfiten består av en kremfarget Chester ytterjakke, som er kombinert med en 100 prosent hvit bomullsskjorte med button-down krage. Buksen er skinny fit som sitter godt i kroppen. Som tilbehør for dette antrekket, valgte vi et par svarte Chelsea boots, en Calvin Klein belte, og en Gant sølvklokke. Antrekket er ganske enkelt og fint. 

 


 

Kåpe: *Zara* 


- Kan du fortelle litt om deg selv? 
- Jeg er en ung mann fra Kristiansand på 23 år. For øyeblikket har jeg fire deltidsjobber samtidig som jeg tar opp fag. I tillegg til dette venter jeg nå på svar om jeg kommer inn på et studie i Lillestrøm. Ellers går dagene mine til styrketrening, lage mat, litt fotografering og som alle andre, være sammen med familie og venner. 

Instagram: ericcastilo

 


 


- Hvordan vil du beskrive stilen din? 
- Jeg ser på meg selv som veldig ?casual?. Eller urban style. Som vil si at når jeg skal ut å treffe venner så kan jeg ofte gå med chinos/slimfit jeans, t-skjorte eller en genser og noen hvite sneakers. Til finere anledninger liker jeg å ?piffe? stilen min litt mer opp. 

 


 


- Hva inspirerer deg innenfor mote? 
- Det er et vanskelig spørsmål! Jeg følger noen instagrammere som viser frem fete stiler, som jeg blir litt inspirert av. Sånn ellers bruker jeg klær jeg føler meg komfortabel i, rett og slett. 

 


 


- Når startet interessen din for klær og mote? 
- Jeg vil ikke si at den startet ved noe fast tidspunkt eller ved en spesiell hendelse. Den har utviklet seg med årene vil jeg påstå. 


 

Skjorte: *Volt*


- Ditt favoritt tilbehør? 
- Nå fortiden må det være klokker! Jeg elsker å variere mellom forskjellige klokker, alt etter hva jeg har på meg. 


Bukse: *Jack & Jones*


- Hva fikk deg til å bli med på FaiMas-bloggen? 
- Jeg kjenner Masood, og når han spurte om jeg ville være med på bloggen var det et tilbud jeg ikke kunne takke nei til! Det var utrolig kult og bli spurt, og jeg tar det som et stort komplement å få lov å være med på dette. 

 


 

Klokke: *Gant*


 


 

Chelsea boots: * Din sko*


 

 • 28.09.2017 kl. 15:42

ANTREKk ALLE BØR HA I KLESSKAPET SITT


Denne gangen på FaiMas-bloggen valgte vi to favoritt street style høstantrekk. Det ene antrekket består av en Radcliff skinnjakke i PU, med glidelås foran og trykknapp øverst i halsen, en slim fit hvit skjorte, en mørke blå genser sammen med en slim fit jeans bukse. Som tilbehør for dette antrekket, valgte vi hvite sko og en Casio klokke. Det andre antrekket består av en kul, beige semsket trucker jakke, en hvit t-skjorte, en slim fit jeans bukse, og beige chelsea boots. Antrekkene er perfekte for høstsesongen og passer nok for alle.


 

Alle foto i saken: FaiMas-Bloggen


 Skinn jakke. *Cubus.* Skjorte og genser *H&M.*  Bukse. *Cubus.* Sko. *NewYorker.*Jakke. *Manieredevior.com* T-skjorte. *Wagner.* Chelsea boots. *Zalando.*


 


 


 


  

     


 • 04.09.2017 kl. 12:06

ET HØSTANTREKK DU IKKE BØR GÅ GLIPP AV!

I dette innlegget har FaiMas-bloggen valgt å piffe opp stilen til Håkon Kile (23) Fra Kristiansand. 

 


Alle foto i saken: Masood Ansari


Dette street style høstantrekket er utvalgt fra Wagner Sandens, og består av en regular fit grønn skinnjakke fra Junk De Luxe, en smart chime hvit t-skjorte kombinert med en svart skinny Lindebergh jeans bukse. Buksen er tapered fit, som sitter godt på  kroppen. Videre som tilbehør for dette antrekket, valgte vi et par lav Chelssea boots, Police solbriller, og en klokke.

 - Kan du fortelle litt om deg selv ?

- Jeg har bodd samtlige av mine 23 år her i Kristiansand. Neste år er jeg ferdig utdannet grunnskolelærer v/ UiA. Utenom studiene har jeg jobbet hos XXL Sport & Villmark i en årrekke. Ellers har jeg en stor interesse for fotball, og har i den anledning startet en lokalfotballpodcast (På Ball) i Radio Sør sammen med noen kompiser fra UiA

 


 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Jeg har nok en ganske enkel og "vanlig" stil. Typisk chinos, hvit t-skjorte og en cardigan. Klær er ikke noe jeg har investert alt for mye tid og penger i. Jeg tror man kan komme ganske langt med klær til en rimelig pris, så lenge man setter det sammen på en ålreit måte

 


 


- Når startet interessen din for klær og mote?

- Min interesse for klær og mote har vel kommet slik som hos mange andre, gjennom sosiale medier. Før den tid vil jeg ikke si at jeg hadde noe nevneverdig interesse


 


- Ditt favoritt tilbehør ?

- Til hverdags blir det fort ei klokke, og kanskje et armbånd. Til dress føler jeg at pocket square, samt matchende belte/ sko er et must. - Hva inspirerer deg innenfor mote ? 

- Hmm.. vanskelig spørsmål. For å nevne noe konkret, så kan jeg  nevne Erik Forsgren  og Adam Gallagher.

 


 


 


- Hva fikk deg til å bli med på FaiMas-bloggen? 
- Jeg takket ja til å bli med på faimas-bloggen fordi jeg har vært nysgjerrig på hva Masood driver med om dagen. Ettersom at vi er tidligere klassekamerater følte jeg meg nesten forpliktet til å stille opp

 


 • 29.08.2017 kl. 11:19

CLASSY & STREET

 

Stil handler ikke alltid om bare dyre merkeklær. Det handler om kombinasjon av riktig plagg og kontraster!

 


Alle foto i saken: Masood Ansari


**Slim fit lysblå skjorte:** New Yorker. **Bukse:** Chinos (syd opp og ned ) ** Volt. **Sko:**ZARA. **Briller:** Carlings. **Klokke:** Casio. **Belte** H&M.**Svart skinnjakke:** H&M. **Svart skjorte og bukse:** ZARA. **Sko:** H&M.  **Klokke:** WoMaGe. (På nettet).

      


 • 14.08.2017 kl. 12:29

NIVEA på FaiMas-bloggen

 

 FaiMas-bloggen har vært heldig som har blitt sponset av NIVEA med sine produkter, for å style sine modeller på bloggen.

 


Alle foto i saken: Masood Ansari


Det er kjempe viktig å passe på huden og kroppen!

For en måned siden fikk FaiMas-bloggen en mail fra Jalila Halvorsen Bouzaida, Kundekoordinator | Släger Kommunikasjon hvor hun kom med tilbudet om å samarbeide med NIVEA. NIVEA har en rekke flotte velværeprodukter for menn. FaiMas-bloggen gleder seg til et langvarig samarbeid sammen med NIVEA. 

 


 


Fra høyre: Fuktighetsgivende solkrem, fuktighetsgivende solspray sammen med sol deodorant.

 


 


- Barberingsgel som beskytter huden fra irritasjon.

 


 

 


- NIVEA MENN krem for ansikt, kropp og hånd, ansikts fuktighetskrem, sammen med ansikts fuktighetsbeskytter 

 

 


 


- Deodorant for sensitiv hud. 

 


 


 


 

 


 

 • 06.08.2017 kl. 16:34

ET PERFEKT HØSTANTREKK

Dette innlegget handler om et kjempe tiltrekkende høstantrekk som FaiMas-bloggen har valgt ut for 23 år gamle bartenderen Sebastian Langeland fra Kristiansand


 

 

Alle foto i saken: Masood Ansari


Høsten nærmere seg og på FaiMas-bloggen har vi valgt å piffe opp Sebastian med et perfekt høstantrekk, utvalgt fra Wagner Sandens. Hele antrekket er laget av Lindbergh, og består av en slim fit lysegrå Merino Knit O-Neck genser, sammen med en slim fit klassisk Oxford hvit skjorte, og en regular fit mørkeblå chino bukse. Som tilbehør for dette antrekket valgte vi et par klassisk svart skinnsko fra Lindbergh sammen med en solbrille, en 18k gul klokke fra Certina, en kul ring og en svart skinnbag. 


 


- kan du fortelle litt om deg selv?

- Er en lokalgutt, født og oppvokst i Kristiansand. Jobber som bartender, ordensvakt på Patricks, og barnehagevikar. Nå i august skal jeg begynne å studere barnehagelærer på UIA

 


 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

Generelt prøver jeg  å gjennomføre "skjegg og tattoo" stilen. Til vanlig hvis jeg skal møte noen kompiser ute, liker jeg å gå med en mørk vanlig t-skjorte, jeans og svarte sneakers. Ved finere anledninger liker jeg å bruke en skjorte med opp bretta sleeves, for å vise frem tattooveringene mine.

 


 

 


- Når startet interessen din for klær og mote?

- Fra jeg ble født har jeg alltid sett opp til min far, han brukte alltid fine merker og hadde gjennomført buisness stilen. På grunn av det har jeg alltid likt en god Polo skjorte eller finere skjorter. 

 


 


- Ditt favoritt tilbehør?

-Alltid fan av en fin klokke. Jeg har alltid på en ring jeg arvet av min far, samt accessories som kule bracelets og slips eller bow tie hvis det passer. Men når jeg først kjører dress liker jeg å alle detaljene på plass, altså belte, slips, pocket square og tie bar. 

 


 


- Hva som inspirerer deg innen mote?

- Vil ikke si det er noe spesifikt som inspirerer meg innen mote, jeg bruker det jeg mener jeg ser bra ut i og jeg er komfortabel i. 

 


 


-Hva fikk deg til å bli med på faimas bloggen?

Jeg har kjent Masood fra vidregående tidligere, samt vært innom bloggens hans. Når han da spurte om jeg ville stille opp var det aldri noen tvil om at jeg ville være med.

 


 

 • 30.07.2017 kl. 15:05

STREET STYLE-ANTREKK

 

 

I dette innlegget valgte FaiMas-bloggen et street style-antrekk for Mick Benjamin Egeli (24) fra Søgne


Alle foto i saken: Masood Ansari.


Dette street style-antrekket er utvalgt fra Wagner Sandens og består av en regular fit mocha farge Junk De Luxe skinnjakke, en smart hvit t-skjorte fra Lindbergh, kombinert med en svart, skinny Junk De Luxe jeans bukse. Buksen er slim fit som sitter godt på  kroppen. Videre for dette antrekket valgte vi et par kule fritids Air Max hvite Nike sko. Antrekket er enkelt, samtidig som det ser utrolig tiltrekkende ut.
- Kan du fortelle litt om deg selv ?

- Jeg kommer fra Søgne og har en bachelorgrad som dataingeniør, men har planer om å gå master til høsten. Jobber i Wagner på Sandens som deltidsjobb. Utenom skole og jobb, så går tiden på trening, venner og kjæresten.
- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Det er ikke et lett spørsmål å svare på! Stilen min er for variert til å gå under en spesiell sjanger. Til dagligdags pleier jeg å kle meg litt sporty, type Adidas/Nike, men kan også kjøre en pen urban street look. På byen ser du meg pent kledd, da er det alltid skjorte.
- Når startet interessen din for klær og mote?

- Den starta tidlig, kanskje når jeg var 16 år? Da var det store gensere, og merker som Nomis-og-Robins Hood var kult!
- Ditt favoritt tilbehør?

- For tiden er det klokke og caps, men kan også bruke noe dill dall rundt håndleddet som går i stil med outfiten.
- Hva inspirerer deg innenfor mote ?

- Jeg har faktisk ingen spesielle personer som inspirerer meg innen mote, jeg bestemmer egentlig selv hva jeg liker. Det gjør at jeg ser på og kjøper mye kult tøy, men også av og til noe som er helt på jordet


 


- Hva fikk deg til å bli med på FaiMas-bloggen ?

-  Jeg kjente Masood gjennom studiene og felles venner, og syntes han alltid er så positiv og hyggelig. Så var det et lett valg for meg når jeg ble spurt om å bli med på FaiMas-bloggen. 


  

 • 23.07.2017 kl. 13:54

ET ANTREKK ALLE KAN GÅ UTEN Å FØLE SEG UVEL

 

 

I dette innlegget valgte FaiMas-bloggen et simpelt, men veldig attraktivt antrekk for Alem Brandt (21) fra Kristiansand.


Alle foto i saken: Masood Ansari 


Outfiten vi valgte for Alem er fra Wagner Sandens og består av en smart svart t-skjorte fra Shine original, kombinert med en elastisk bottom casual lys grå Lindbergh bukse. Buksen har en klassisk passform som sitter godt i kroppen. Som tilbehør for dette antrekket valgte vi et par svart Lindbergh Acces sko, en August Steiner klokke og en Erika ray ban solbrille. Vi vet at det er mange som er redde for å skille seg ut, men dette antrekket kan alle gå med uten å føle seg uvel. Det er enkelt, samtidig som det ser utrolig bra og ut.
- Kan du fortelle litt om deg selv?

- Jeg heter Alem Brandt og er 21 år. Jobber på harveys som vakt og på wagner på sandens. På fritiden så trener jeg en del og nyter selskapet av mine gode venner og kjæresten min.

INSTAGRAM: alembrandt

 
- Et plagg du ikke kan leve uten?

Klesskapet mitt og utvalget i butikker. Har de noe fet så har jeg det mest sannsynligvis eller så er jeg på vei til å kjøpe det ! 

 
- Ditt favoritt tilbehør?

- Favoritt tilbehøret mitt må være klokke eller solbriller. Små dilldall som skaper en fin flow i resten av antrekket. 

 
- Hva inspirerer deg innenfor mote?

- Jeg liker jo å kle meg fint og se bra ut, det forteller mye om en spør du meg. Er jo tross alt det første jeg ser med andre mennesker. 

 

- Hva fikk deg til å bli med på faimas bloggen?

- Jeg kjenner både Faisal og Masood. Masood hadde lyst å ha meg på bloggen og det hadde  jeg også så tenkte jeg hvorfor ikke!

 

 • 15.07.2017 kl. 18:59

LESS IS MORE!!

Faimas bloggen har piffet opp stilen til Sondre Homme (23) fra Kristiansand 


 

alle foto i saken: Masood Ansari.


Vi har tatt en titt på Wagner i Sandens Kristiansand og har valgt et streetsyle antrekk for Sondre Homme (23) Joe & Juice bar manager. Stilen vi valgte for ham består av en brun semsket Lindbergh skinnjakke sammen med en slim fit hvit T-skjorte fra Shine original med lillebrystlomme, en blå slim fit Lindbergh jeans, et par hvite NMD R1 Adidas sneakers og en Erika ray ban solbrille. 

Instagram: sondre.homme


"Jeg jobber som bar manager for Joe & Juice. Ved siden av jobben følger jeg motedrømmen noe som jeg har blitt svært interessert i "

 
- Hva gjør du på fritiden da? 

- På fritiden er jeg veldig interessert i musikk og holder litt på som dj, ellers henger jeg med venner og dama.- Kult! når startet interessen din for klær og mote?

- Jeg har alltid likt å skille meg ut, før hadde jeg en veldig *skate* stil da jeg drev med Bmx (Bicycle Moto Cross) sykling. Det siste året har jeg fått øyene opp for urban og street style. Henter mye av min inspirasjon fra mote entusiast Kosta William på instagram. 


 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Stilen min er urban streetstyle, liker det simpelt med en keypiece som lyser frem. Jeg har også en passion for sneakers.  


- Hva fikk deg til å bli med på faimas bloggen? 

- Jeg kjente Faisal gjennom jobben min. Og med Masood ble jeg kjent via Faisal. En dag fikk jeg tilbud om å være med på bloggen for fotoshoot, kunne jeg ikke si nei! 
 
 

 • 28.06.2017 kl. 17:28

STIL TIPS HÅKON

Faimas bloggen har vært shoppingsassistent for Håkon Reksten Scheie (28) fra Kristiansand. 


FØR! 

Alle foto i saken: Masood Ansari.


Håkon er født og oppvokst i Kristiansand, men har fra alderen 7-9 år bodd i Botswana i Afrika. Han har vært aktiv innenfor drama og teater fra alderen 11-22 hvor han spilte alt fra impro teater, amateur teater og kortfilmer. Idag har han fullført en bachelor grad i reiselivsledelse ved UiA. GIPSY CHIC OUTFIT: **Levis bomber jakke.** Fra Carlings **Skjorte.** Vailent pure. Fra Carlings ** Bukse.** Jan slim fit. Fra Mango **Belte.** Fra Mango. ** Sko.** Fra Mango. **Brille.** Police. Fra Carlings.  


- Kan du beskrive litt om deg selv?
- Jeg er en sosial person, som liker å omgås med folk og har et stort nettverk. Interessene mine er alt fra reising, matlaging og Fotball. Tar meg alltid tid til å sosialisere litt med venner, og andre som måtte trenge det. Er også aktiv i Filadelfia Kristiansand.


ETTER!


- Når startet interessen din for klær og mote?
- Egentlig så startet det litt for 3 år siden når meg og Masood satt og spiste mat i byen. Han pekte på alle plaggene jeg hadde på meg og sa: "Håkon! Det der du har på deg er bare tull, la meg gjøre en Make over på deg". Jeg skjønte at denne kommentaren hans var et godt ment. Vi dro deretter ut på shopping i byen, og etter den dagen var jeg helt solgt. sammensetningen av klær jeg fikk den dagen var en åpenbaring for meg.
- Ditt beste kjøp?
- hmm, tror det må være det kjøpet som gjorde meg bevist på mote. Det var en lys slim fit jeans bukse fra HM med litt hull i. Den fikk jeg en del komplementer for. Men mulig svaret mitt ser annerledes ut i høst. Kjøpt en del nytt fra Mango på Sørlandssenteret og andre klesbutikker som jeg ikke har gått med så mye enda.
 Ditt favoritt tilbehør?
 Elsker å gå med klokke. Før så innbilte jeg meg at det var "sånn man gikk med når man var 70", men neida. Det var fordi jeg ikke hadde prøvd det ut med de riktige tingene. Syntes ofte en klokke med en skinnreim kan være den siste lille kroken på verket for å gjøre stilen komplett.
- Hvilke butikker foretrekker du å handle i?

- Man må handle der hvor man finner tøy som er kvalitet med rimeligere pris. Syns HM er billig men om man hadde hatt ubegrenset med penger så er vel Carlings og Høyer favoritten. Hvordan ble du kjent med Faimas bloggen?

Er gjennom Masood. Er utrolig kult og se at han lever drømmene sine som han startet på allerede som liten. Kult å se at han har med seg en kompis på dette i tillegg.

 • 20.06.2017 kl. 16:19

STEPHAN SITT SOMMERANTREKK

I dette innlegget valgte vi å skrive om mote-entusiast Stephan Pherdinand Papa fra Kristiansand 

Alle foto i saken Masood Ansari


- Kan du fortelle litt om deg selv?

- Jeg er 27år og born n' raised i Søgne. Jeg gikk på UiA i til sammen fire år, hvor jeg studerte Idrett og 3 årig Økonomi. Ved siden av studiene begynte jeg å jobbe på Harveys som bartender, en deltidsjobb jeg har enda, litt vanskelig å slutte når det er så gøy. Flyttet nettopp hjem etter ett år i Bergen, hvor jeg startet opp et SoMe (Sosiale Medier) byrå sammen med noen lokale gründere, og det er noe jeg fremdeles hjelper både privat personer og bedrifter. Nå seinest er jeg i dialog med Start om å gjøre en jobb for de, noe jeg hadde syntes ville vært gøy!

Instagram: @stephan.papa 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Jeg jobbet på Volt i to perioder, så klesstilen min har vært gjennom mange ulike epoker. Med de siste 2 årene har jeg nok holdt meg til en litt 'urban streetstyle', da spesielt med inspirasjon fra tyske Instagram-bloggere som f.eks streetandgentle. Litt der hvor man bygger stilen rundt et plagg, det kan gjerne være et baseplagg, less is often more. 

 

- Hva fikk deg til å bli med på faimas bloggen?

- Begynte å følge litt med på bloggen mens jeg bodde i Bergen, og syns det var veldig kult at det var Masood som sto bak den. Inspirasjonen er enkel, og det handler ikke om hvor mye 'penger du har på deg', men mer kombinasjonen av plagg etter dine egne preferanser. Skal innrømme at store deler av min garderobe stammer fra både Zara og HM, så kult at noen lager en moteblogg hvor man tør å vise litt den siden også.
 

**Jakke.** Zara.


- Når startet interessen din for klær og mote?​

- Startet vel egentlig når jeg begynte i Volt for første gang som 19-åring, ble fort noen lønninger som gikk til å betale klær jeg hadde holdt av over måneden, godt jeg bodde hjemme... Var først da det ble litt kult å skille seg ut, noen ganger skal jeg innrømme det har blitt litt mer enn nødvendig. Kjøpte en gang en helt sinnsykt tight lyseblå chinos med stretch jeg trodde jente skulle elske, var bare ikke akkurat jentene som likte den mest... Ble en billig kveld på byen i det minste.
 

**Brille.** Monokel.


- Hva inpirerer deg innenfor mote ?​

- Henter det meste av min inspirasjon fra Instagram, da spesielt hos tyske streetstyle bloggere. De gjør det enkelt og viser hvordan du kan få en relativt kul stil uten å tømme kortet sitt, noe jeg tror de aller fleste kan relatere seg til. Som regel handler om å tørre å gjøre sin egen greie, ikke alltid se hva kompisen din har kjøpt osv. Som sagt, folk er altfor opptatte av hvordan de selv ser ut til å bry seg noe nevneverdig om hva andre går med, vi er ikke 14-åringer i Bærum. - Ditt favoritt tilbehør?

- Mitt favoritt tilbehør akkurat nå må nok være ringene mine fra Jernhest, helst frelst av det merket der! Mens nå i sommer må det nok stå mellom brillene mine fra Monokel eller en beach-bag fra Filippa K.

 

**Ringene.** Jernhest. **Klokke.** NORTH.


**Bukse.** These Glory Days (sydd inn og opp). **Sko.** Addidas.


 

 • 29.05.2017 kl. 13:51

BLACK & WHITE

Selv om svart og hvit høres kjedelig ut, men det er ingen grunn til at du mister kreativiteten når du kler deg opp i dette. Interessant design og god blanding av mønstre kan skape et blikk som er iøynefallende og moderne. En måte å skape en tiltrekkende vri på svart og hvit stilen er å holde det enkelt og kombinere riktig. Husk alltid; less is more 

 


Kortermet Resortskjorte: H&M  Solbrille: Police fra Carlings  Smykker: Fra H&M 

Hvit slim fit bukse fra Mango
Pier One svart skin sko fra Mango 


 

 • 09.03.2017 kl. 14:20

WHAT TO WEAR ?

Vi begynner denne uken med å vise dere våre nye antrekk. Vi kjører igjen på med en mørk og en lys slik at det er noe for alle. Det er mange som er redde for å skille seg ut, men disse antrekkene kan alle gå med uten å føle seg uvel. De er enkle, samtidig som de ser utrolig bra ut.

 

 • 19.02.2017 kl. 18:53

Stand out of the crowd

Vi går nå gjennom en kald tid, og folk gjemmer seg i parkaser og store skjerf. Det folk flest ikke tenker på er at en fortsatt kan kle seg kult uten å fryse. Vi har valgt å kle oss opp i to forskjellige stiler, begge streetstyle. Den ene lysere enn den andre.// Denne outfithen består av en flyger jakke og en pologenser som gjør at den skiller seg ut. Jakken er laget av 100% bomull som gjør at du kan holde deg god og varm.


// Denne stilen er for dem som liker seg bedre i kåpe. Under kåpen er det en militærskjorte som gjør kuldemotstanden større. Det blir vanskeligere for kulden å tre inn, men samtidig er det gatestil.  Volt Slim fit lett stretch pologenser //  Mango Flygerjakke  //  Cubus  Chinos med stretch og samle ben, 5 lommer //  Chelsea Boots

 Bertoni Frakk  //  Jack & Jones Skjorte  //  H&M   T-skjorte //   H&M  Bukse // Ralph Lauren Sko

 

 

 • 03.11.2016 kl. 20:02

Season Wish-List

Vinteren er den beste sesongen for menn å kle seg. Denne sesongen handler om en smart, klassisk, og sofistikert dressing med massevis av lagdeling av plagg. Det er fordi denne sesongen virkelig tillater dem til å skryte av sine garderober, fra skjerfer, jakker, gensere, bukser til hansker og dresser, og selvfølgelig ett par flotte og varme støvler å gå med som matcher antrekket en mann tar på seg. Dont worry winters has them all. Bla gjennom bildene våres nedover for å sjekke våre antrekk for denne kalde årstiden

 

 

                                            //En dobbeltknappet skipperjakke. Jakken har bred krage og slag. Side lommer og to innerlommer. Bånd nederst på ermene//                                                                 //Frakk med lukning med dobbel knepping og knyting i livet. To ytterlommer//                                                                                          //prestige-kensington-boot-rubber-sole//                                                                   //Dressbukse i sett. Slimfit. Lukning med knapp og glidelås. Lommer med skjevt snitt//                                                                 //These Glory days skinn hansker//Weekend-bag//                                                                                                               //garnet hvit genser//

 

 • 19.09.2016 kl. 19:24

GoldenWhite

Vi alle elsker sommeren, og vi vet, september betyr tilbake til normalitet, så vi er overbevist om at september også betyr å redesignet garderoben med nye trender. Det er spennende å tenke på den måneden som den kuleste, med full av mote nyheter, nye trender, nye mål og ny sesong. Det er inspirerende å tenke på at dette er den perfekte tiden på å gjenoppfinne deg selv og din garderobe. Vi har vært litt fraværende på bloggen de siste ukene, men nå er vi tilbake med masse energi etter en start på skolebenken. Denne gangen har vi kombinert mørke farger med tanke på å velge en mode hip hop lang Teesside t-skjorte under med en svart ull genser med hvit 23 tall skrift på frontsiden. 23 symboliserer ikke noe enn at den spriter opp stilen og gir en fin kontrast med skoene. Vi har kombinert genseren med en lysblå Denim slim fit jeans, sammen med hvite Sneakers som gjør outfiten perfekt. Konseptet er litt britisk og litt street: en strålende blanding av engelsk eleganse og streetstyle holdning. For det andre antrekket så har ikke noe annet å si enn at en gullfarget Adidas t-skjorte med Adidas Sko får deg til å se rik og stilig ut, try it and you will see
 

 • 29.07.2016 kl. 19:14

Det er ikke jul, det er stil!

Selv om noen fortsatt nyter ferien, er det ingen tvil om at det snart er både jobb og skolestart for de aller fleste. Med andre ord er det på tide med klær preget av høst-sommer blanding. Den ene er en casual stil med lys dongeribukse, lysebrun t-skjorte, en rød bomberjakke og hvite sko. Uten den røde jakka er det en helt casual stil, men med en rødfarget jakke spriter du opp stilen. Ikke vær redd for å bruk den fargen som står for kjærlighet, kraft, energi, mot og vilje. Ja vi vet at det ikke er jul, men det er stil. Med en brun klokke med hvit plate inni, vil du få den riktige kontrasten som er i samsvar med resten av stilen.

 Den andre er veldig simpelt kombinert stil. Lyseblå kortermet dongeriskjorte med en tweed bukse som ikke er så grov og den er kort ved anklene. Buksa har en del hvite prikker på den som passer til klokka og skoene. I tillegg er det bomull som gjør den behagelig når det er litt kjølig i høst. Buksa kan også brukes med en blazer og en skjorte. Legg merke til kontrasten; mørk på underdelen og lyseblå på overdelen så du skaper en god kontrast.
                                                                  H&M Skjorte  //  tweed Bukse  //   Newyorker sko

                                                         // Zara jakke  //  Jack & Jones Bukse  //  Zara T-skjorte//  Newyorker sko • 21.07.2016 kl. 18:30

One Piece & Two Piece

Dressjakke eller blazer er det mest elegante klesplagget en mann kan bære. Hvis du vil sprite opp et ellers så kjedelig antrekk, om du ønsker å gjøre hverdagen mer stilfull- blazeren er svaret! Men variasjon i markedet gjør det vanskelig å bestemme hva man skal gå for. Med riktig tilbehør til blazeren eller dressjakken din du kan style den slik at det passer hudfargen og hårfargen din. Med den blå dressjakken har vi for eksempel brukt en hvit t-skjorte istedenfor en hvit skjorte for å dempe den formelle looken og tilføre den en mer casual look. Det gjør hverdagen din mer stilfull og du er heller ikke "overdressed". Tar du av deg overdelen står du igjen med en bukse og en t-skjorte som gjør det mer casual. Med one piece jakken du kan fritt velge hver del for seg etter din smak. Den mørke brune blazeren er kjøpt fra Zara. Den kan lett kombineres med lyse farger. Her har vi brukt hvit bukse og rosa-strippete skjorte, som er en god kombinasjon for å sprite opp blazeren enda et hakk. Denne jakken passer til alt foruten om trenings klær! Jakkene er lette å kombinere, den setter en classy og preppy touch på antrekket. Ikke minst er den perfekt for å oppgradere et ellers så normalt hverdagsantrekket.

 

 • 16.06.2016 kl. 16:24

Summer Casual

Deilig å bli ferdig med eksamensperioden!

 Nå er det sommer, mange festivaler og moroheter i Kristiansand by. Vi gleder oss til Palmesus, Bryggebandet på Fiskebrygga, mange fester og gøye opplevelser. Vi er tilbake på bloggen med masse energi og mange nye ideer rundt sommerstilen. Det skal være simpelt, lett, fargerikt og ikke minst sommerlig. Vi vil nyte sommeren fullstendig med masse aktiviteter, trening, bading, grilling, spill og fest. Da gjelder det å ha på så lite klær som mulig, full fornøyelse! 

 

 

 

 

 

 • 20.04.2016 kl. 18:18

Put This On

 

Kulturen av å være godt kledd og forståelsen av stil - det er noe som er svært viktig for enhver mann. Også fordi opprinnelig ble menns garderobe født som enkel - en rekke jakker, bukser og skjorter ... Dette er så en viktig vei hvor hver mann kan presentere disse elementene med sin egen tolkning - dette kalles stil og kulturen for å være velkledd. Fra ukens mote til sommerfestivaler, det har alltid vært nok av muligheter for menn å vise sin stil. Dagens antrekket er to klassiske dobbeltspent blazere (mørke blå og grå) med tradisjonell pinstriping, 6 knapper, og maksimal jakkeslaget som har blitt et svært populær valg blant de mennene som ønsker å kle seg klassisk og maskulin for en kveld på byen. Kombinasjon av riktig plagg viser alltid en riktig kontrast og gjør at antrekket ditt ser attraktivt ut. I den sammenheng av dobbeltspent blazer kan kombineres opp med et fargerikt lommetørkle, lys farge skjorte. Sørg for at buksen er smal, uten å bli for stram og at den sitter riktig på livet ditt. Antrekket kan forankres med et par enkle skinnsko.

 

Fotograf: Benedikte Refstie

                                              Albazarmilano Blazer  // Zara Skjorte  //  Carlings Buukse  //  Lommetørkle H&M //  Zara sko

                                                   Albazarmilano   Blazerne  // Selected Skjorte  //  H&M bukse //  Volt sko


 

 

 • 10.04.2016 kl. 22:00

Bles Deg Opp

Blazere er festplagget du må ha i garderoben denne våren.
Vi har vært på jakt og funnet fem favoritter.
Den blazeren som får flest stemmer vil bli brukt på neste innlegg 

Stem frem to blazere for denne våren!  

 • 06.04.2016 kl. 18:52

Dette er vårjakkene som får deg til å shine

Våren er endelig her folkens! Vi satser på at det blir mange solfylte dager fremover. Vi som er glad i sol og varme gleder oss enormt til sommersesongen, men det er fortsatt vår og da kan man tilpasse klesstilen til temperaturen og mengde sol. «Winning is the science of being totally prepared» da kan du skaffe deg riktig klær til våren and get prepared. I dagens innlegg ønsker vi å vise frem to lekkerbiske jakker som er inspireret av 50?s Street-style. Den ene jakken er blå kombinert med en hvit bukse med et par matchende sko. Den andre er lyse brun kombinert med en svart bukse. De er veldige komfortable å ha på seg på våren og har den riktige kontrasten en trenger på våren. Dette er en typisk casual look på en vårdag.
Enjoy • 06.03.2016 kl. 18:46

BLOD OG SVETTE

Trening gentlemen´s, det kan vi! Treningssentrene har blitt som en nattklubb fortiden. Mange damer og menn har begynt med å planlegge hva de skal ha på seg på trening på de forskjellige dagene. T-skjorte med korte armer på biceps og triceps dagen, right? Du kjenner deg igjen ? Viktig å kle seg bra, med det så mener vi ikke at du skal kjøpe den dyre Nike T-skjorta og de dyre Nike skoa. Har du kjøpt en oransje t-skjorte, ikke ta på deg den lilla shortsen. Please dont do that sheet! Vi ser det gang på gang.. En grei regel å huske: Er du mørk, ta på deg lyse klær. Er du lys, ta på deg mørke klær. Det er da du får den beste antrekket. (Mørk) For eksempel : Svart T-skjorte med noe blått/gult/hvitt/rødt mønster, svart treningsbukse med sko som har en machende farge med mønsteret. Merke spiller ikke noe rolle. Merke = More money, spar pengen til proteinshake. Hvis du er Lys, bruk mørke farger? Gjør tøyvalget til en liten gøy greie før trening, ikke vær redd for å prøve noe nytt!


 

 

 
 

 • 02.03.2016 kl. 16:39

One Jacket, One Coat

Som vi lovte skal vi introdusere en av våre favorittstyle: Streetstyle! Der en mote som kommer fra gata og det er noe mann forbinder med ungdomstilen. Der noe man ofte ser i større byområder. Så la ungdommen shine!!

Vi viser to forskjellige streetstyles:

 

 

 

Mango Jakke //  H&M Skjorte  // Dressmann Slipps  //  Mango  Bukse  // Din Sko Sko


Zara  Frakk  // Mango Genser  //  Mango Skjorte  //  Newyorker Bukse  //  Zalando Nike sko

 

 

Danielwillington Klokke  // H&M Armbånd


 


 

 

Bjørkelund Police klokk  //


 • 29.02.2016 kl. 18:16

Velkommen til Faimas


Vi er to studenter fra Kristiansand som sikter høyt i motebransjen. Vi vet at det er mye kroppsfokus og klesfokus blant unge menn idag, hvor mange menn utrykker identiteten sin gjennom klær. Vi ønsker å bidra med vår kunst til alle menn i  alderen 18 og oppover med å velge fin klesstil og ha riktig fokus. Vårt fokus er klesstil med lite merkefokus og ingen dyre priser. Det enkle er ofte det beste... 

For oss er klær en slags hobby hvor man kan teste forskjellige plagg, leke med farger, kontraster, stil/retninger(classy, swag, rock osv) eller kort fortalt kombinere deg frem til en kul stil, hvor man ikke er redd for å prøve noe nytt. Det er en kunst å uttryke seg selv med klesstil...


Her er en smakebit på en av våre kunster, første men ikke siste.

 
 • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no