• 06.08.2017 kl. 16:34

ET PERFEKT HØSTANTREKK

Dette innlegget handler om et kjempe tiltrekkende høstantrekk som FaiMas-bloggen har valgt ut for 23 år gamle bartenderen Sebastian Langeland fra Kristiansand


 

 

Alle foto i saken: Masood Ansari


Høsten nærmere seg og på FaiMas-bloggen har vi valgt å piffe opp Sebastian med et perfekt høstantrekk, utvalgt fra Wagner Sandens. Hele antrekket er laget av Lindbergh, og består av en slim fit lysegrå Merino Knit O-Neck genser, sammen med en slim fit klassisk Oxford hvit skjorte, og en regular fit mørkeblå chino bukse. Som tilbehør for dette antrekket valgte vi et par klassisk svart skinnsko fra Lindbergh sammen med en solbrille, en 18k gul klokke fra Certina, en kul ring og en svart skinnbag. 


 


- kan du fortelle litt om deg selv?

- Er en lokalgutt, født og oppvokst i Kristiansand. Jobber som bartender, ordensvakt på Patricks, og barnehagevikar. Nå i august skal jeg begynne å studere barnehagelærer på UIA

 


 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

Generelt prøver jeg  å gjennomføre "skjegg og tattoo" stilen. Til vanlig hvis jeg skal møte noen kompiser ute, liker jeg å gå med en mørk vanlig t-skjorte, jeans og svarte sneakers. Ved finere anledninger liker jeg å bruke en skjorte med opp bretta sleeves, for å vise frem tattooveringene mine.

 


 

 


- Når startet interessen din for klær og mote?

- Fra jeg ble født har jeg alltid sett opp til min far, han brukte alltid fine merker og hadde gjennomført buisness stilen. På grunn av det har jeg alltid likt en god Polo skjorte eller finere skjorter. 

 


 


- Ditt favoritt tilbehør?

-Alltid fan av en fin klokke. Jeg har alltid på en ring jeg arvet av min far, samt accessories som kule bracelets og slips eller bow tie hvis det passer. Men når jeg først kjører dress liker jeg å alle detaljene på plass, altså belte, slips, pocket square og tie bar. 

 


 


- Hva som inspirerer deg innen mote?

- Vil ikke si det er noe spesifikt som inspirerer meg innen mote, jeg bruker det jeg mener jeg ser bra ut i og jeg er komfortabel i. 

 


 


-Hva fikk deg til å bli med på faimas bloggen?

Jeg har kjent Masood fra vidregående tidligere, samt vært innom bloggens hans. Når han da spurte om jeg ville stille opp var det aldri noen tvil om at jeg ville være med.

 


 

Anonym

07.08.2017 kl. 08:45
Synes den lyse skjorta gjør at Sebastian ser større ut enn det han er. På bildet med genseren på ser han mye slankere ut enn kun i skjorta
 • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits