• 30.07.2017 kl. 15:05

STREET STYLE-ANTREKK

 

 

I dette innlegget valgte FaiMas-bloggen et street style-antrekk for Mick Benjamin Egeli (24) fra Søgne


Alle foto i saken: Masood Ansari.


Dette street style-antrekket er utvalgt fra Wagner Sandens og består av en regular fit mocha farge Junk De Luxe skinnjakke, en smart hvit t-skjorte fra Lindbergh, kombinert med en svart, skinny Junk De Luxe jeans bukse. Buksen er slim fit som sitter godt på  kroppen. Videre for dette antrekket valgte vi et par kule fritids Air Max hvite Nike sko. Antrekket er enkelt, samtidig som det ser utrolig tiltrekkende ut.
- Kan du fortelle litt om deg selv ?

- Jeg kommer fra Søgne og har en bachelorgrad som dataingeniør, men har planer om å gå master til høsten. Jobber i Wagner på Sandens som deltidsjobb. Utenom skole og jobb, så går tiden på trening, venner og kjæresten.
- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Det er ikke et lett spørsmål å svare på! Stilen min er for variert til å gå under en spesiell sjanger. Til dagligdags pleier jeg å kle meg litt sporty, type Adidas/Nike, men kan også kjøre en pen urban street look. På byen ser du meg pent kledd, da er det alltid skjorte.
- Når startet interessen din for klær og mote?

- Den starta tidlig, kanskje når jeg var 16 år? Da var det store gensere, og merker som Nomis-og-Robins Hood var kult!
- Ditt favoritt tilbehør?

- For tiden er det klokke og caps, men kan også bruke noe dill dall rundt håndleddet som går i stil med outfiten.
- Hva inspirerer deg innenfor mote ?

- Jeg har faktisk ingen spesielle personer som inspirerer meg innen mote, jeg bestemmer egentlig selv hva jeg liker. Det gjør at jeg ser på og kjøper mye kult tøy, men også av og til noe som er helt på jordet


 


- Hva fikk deg til å bli med på FaiMas-bloggen ?

-  Jeg kjente Masood gjennom studiene og felles venner, og syntes han alltid er så positiv og hyggelig. Så var det et lett valg for meg når jeg ble spurt om å bli med på FaiMas-bloggen. 


  

 • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits