• 28.06.2017 kl. 17:28

STIL TIPS HÅKON

Faimas bloggen har vært shoppingsassistent for Håkon Reksten Scheie (28) fra Kristiansand. 


FØR! 

Alle foto i saken: Masood Ansari.


Håkon er født og oppvokst i Kristiansand, men har fra alderen 7-9 år bodd i Botswana i Afrika. Han har vært aktiv innenfor drama og teater fra alderen 11-22 hvor han spilte alt fra impro teater, amateur teater og kortfilmer. Idag har han fullført en bachelor grad i reiselivsledelse ved UiA. GIPSY CHIC OUTFIT: **Levis bomber jakke.** Fra Carlings **Skjorte.** Vailent pure. Fra Carlings ** Bukse.** Jan slim fit. Fra Mango **Belte.** Fra Mango. ** Sko.** Fra Mango. **Brille.** Police. Fra Carlings.  


- Kan du beskrive litt om deg selv?
- Jeg er en sosial person, som liker å omgås med folk og har et stort nettverk. Interessene mine er alt fra reising, matlaging og Fotball. Tar meg alltid tid til å sosialisere litt med venner, og andre som måtte trenge det. Er også aktiv i Filadelfia Kristiansand.


ETTER!


- Når startet interessen din for klær og mote?
- Egentlig så startet det litt for 3 år siden når meg og Masood satt og spiste mat i byen. Han pekte på alle plaggene jeg hadde på meg og sa: "Håkon! Det der du har på deg er bare tull, la meg gjøre en Make over på deg". Jeg skjønte at denne kommentaren hans var et godt ment. Vi dro deretter ut på shopping i byen, og etter den dagen var jeg helt solgt. sammensetningen av klær jeg fikk den dagen var en åpenbaring for meg.
- Ditt beste kjøp?
- hmm, tror det må være det kjøpet som gjorde meg bevist på mote. Det var en lys slim fit jeans bukse fra HM med litt hull i. Den fikk jeg en del komplementer for. Men mulig svaret mitt ser annerledes ut i høst. Kjøpt en del nytt fra Mango på Sørlandssenteret og andre klesbutikker som jeg ikke har gått med så mye enda.
 Ditt favoritt tilbehør?
 Elsker å gå med klokke. Før så innbilte jeg meg at det var "sånn man gikk med når man var 70", men neida. Det var fordi jeg ikke hadde prøvd det ut med de riktige tingene. Syntes ofte en klokke med en skinnreim kan være den siste lille kroken på verket for å gjøre stilen komplett.
- Hvilke butikker foretrekker du å handle i?

- Man må handle der hvor man finner tøy som er kvalitet med rimeligere pris. Syns HM er billig men om man hadde hatt ubegrenset med penger så er vel Carlings og Høyer favoritten. Hvordan ble du kjent med Faimas bloggen?

Er gjennom Masood. Er utrolig kult og se at han lever drømmene sine som han startet på allerede som liten. Kult å se at han har med seg en kompis på dette i tillegg.

Caroline

28.06.2017 kl. 17:57
For en makeover👍gode kontraster!

FaiMas

28.06.2017 kl. 18:30
Caroline: Takk!

Morten Lie

30.06.2017 kl. 16:31
Før det første. Når man skal lage moteblogg, er det en fordel å ha basiskunnskapene på plass. Forsiden er preget av to menn som sitter med gjenkneppet blazere som noen løker. For det andre, hvite bukser er ikke kult til norske menn. Dere to klarer fint å komme unna med det. Det blir som å kle ulf som er hvit som sneen med rødt hår i Saggebukser, klokkehalskjede og gangstercaps.

Irene

05.07.2017 kl. 22:10
Det ser utrolig flott ut!

FaiMas

15.07.2017 kl. 15:18
Tusen takk :)
 • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits