• 20.06.2017 kl. 16:19

STEPHAN SITT SOMMERANTREKK

I dette innlegget valgte vi å skrive om mote-entusiast Stephan Pherdinand Papa fra Kristiansand 

Alle foto i saken Masood Ansari


- Kan du fortelle litt om deg selv?

- Jeg er 27år og born n' raised i Søgne. Jeg gikk på UiA i til sammen fire år, hvor jeg studerte Idrett og 3 årig Økonomi. Ved siden av studiene begynte jeg å jobbe på Harveys som bartender, en deltidsjobb jeg har enda, litt vanskelig å slutte når det er så gøy. Flyttet nettopp hjem etter ett år i Bergen, hvor jeg startet opp et SoMe (Sosiale Medier) byrå sammen med noen lokale gründere, og det er noe jeg fremdeles hjelper både privat personer og bedrifter. Nå seinest er jeg i dialog med Start om å gjøre en jobb for de, noe jeg hadde syntes ville vært gøy!

Instagram: @stephan.papa 


- Hvordan vil du beskrive stilen din?

- Jeg jobbet på Volt i to perioder, så klesstilen min har vært gjennom mange ulike epoker. Med de siste 2 årene har jeg nok holdt meg til en litt 'urban streetstyle', da spesielt med inspirasjon fra tyske Instagram-bloggere som f.eks streetandgentle. Litt der hvor man bygger stilen rundt et plagg, det kan gjerne være et baseplagg, less is often more. 

 

- Hva fikk deg til å bli med på faimas bloggen?

- Begynte å følge litt med på bloggen mens jeg bodde i Bergen, og syns det var veldig kult at det var Masood som sto bak den. Inspirasjonen er enkel, og det handler ikke om hvor mye 'penger du har på deg', men mer kombinasjonen av plagg etter dine egne preferanser. Skal innrømme at store deler av min garderobe stammer fra både Zara og HM, så kult at noen lager en moteblogg hvor man tør å vise litt den siden også.
 

**Jakke.** Zara.


- Når startet interessen din for klær og mote?​

- Startet vel egentlig når jeg begynte i Volt for første gang som 19-åring, ble fort noen lønninger som gikk til å betale klær jeg hadde holdt av over måneden, godt jeg bodde hjemme... Var først da det ble litt kult å skille seg ut, noen ganger skal jeg innrømme det har blitt litt mer enn nødvendig. Kjøpte en gang en helt sinnsykt tight lyseblå chinos med stretch jeg trodde jente skulle elske, var bare ikke akkurat jentene som likte den mest... Ble en billig kveld på byen i det minste.
 

**Brille.** Monokel.


- Hva inpirerer deg innenfor mote ?​

- Henter det meste av min inspirasjon fra Instagram, da spesielt hos tyske streetstyle bloggere. De gjør det enkelt og viser hvordan du kan få en relativt kul stil uten å tømme kortet sitt, noe jeg tror de aller fleste kan relatere seg til. Som regel handler om å tørre å gjøre sin egen greie, ikke alltid se hva kompisen din har kjøpt osv. Som sagt, folk er altfor opptatte av hvordan de selv ser ut til å bry seg noe nevneverdig om hva andre går med, vi er ikke 14-åringer i Bærum. - Ditt favoritt tilbehør?

- Mitt favoritt tilbehør akkurat nå må nok være ringene mine fra Jernhest, helst frelst av det merket der! Mens nå i sommer må det nok stå mellom brillene mine fra Monokel eller en beach-bag fra Filippa K.

 

**Ringene.** Jernhest. **Klokke.** NORTH.


**Bukse.** These Glory Days (sydd inn og opp). **Sko.** Addidas.


 

Bra innlegg! Liker konseptet deres, fin og inspirerende blogg :) Stå på videre gutter!

FaiMas

22.06.2017 kl. 17:09
Tusen takk Kristine Brandvold :)

Helen

22.06.2017 kl. 17:22
Gøy med et nytt ansikt! Kjempefint innlegg☺️

FaiMas

22.06.2017 kl. 18:08
Takk Helen :)
 • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits