• 29.07.2016 kl. 19:14

Det er ikke jul, det er stil!

Selv om noen fortsatt nyter ferien, er det ingen tvil om at det snart er både jobb og skolestart for de aller fleste. Med andre ord er det på tide med klær preget av høst-sommer blanding. Den ene er en casual stil med lys dongeribukse, lysebrun t-skjorte, en rød bomberjakke og hvite sko. Uten den røde jakka er det en helt casual stil, men med en rødfarget jakke spriter du opp stilen. Ikke vær redd for å bruk den fargen som står for kjærlighet, kraft, energi, mot og vilje. Ja vi vet at det ikke er jul, men det er stil. Med en brun klokke med hvit plate inni, vil du få den riktige kontrasten som er i samsvar med resten av stilen.

 Den andre er veldig simpelt kombinert stil. Lyseblå kortermet dongeriskjorte med en tweed bukse som ikke er så grov og den er kort ved anklene. Buksa har en del hvite prikker på den som passer til klokka og skoene. I tillegg er det bomull som gjør den behagelig når det er litt kjølig i høst. Buksa kan også brukes med en blazer og en skjorte. Legg merke til kontrasten; mørk på underdelen og lyseblå på overdelen så du skaper en god kontrast.
                                                                  H&M Skjorte  //  tweed Bukse  //   Newyorker sko

                                                         // Zara jakke  //  Jack & Jones Bukse  //  Zara T-skjorte//  Newyorker sko • FaiMas

  Velkommen til FaiMas. Vi er Faisal (21) og Masood (25) fra Kristiansand. På bloggen vår har vi fokus på mote og stil. Ta gjerne en titt!


  KONTAKT


  Faimas.92@gmail.com
  Instagram @faisal_tufan


  Instagram @masood.ansari

  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
  hits